Daiseikai 10

Een gezonde leefruimte en een fijn binnenklimaat, maar dan met respect voor onze planeet: daarop zijn de innovaties van Daiseikai 10 gericht. De matwitte variant is van 43 procent gerecyclede kunststof; hoogwaardig materiaal omsluit deze high-end airconditioner. Dat maakt Daiseikai 10 uniek.

Lees meer Lees minder
RAS-S4KVPG Daiseikai 10 RAS-B10S4KVPG-E
 • Koelvermogen
  2,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  3,2 kW
Meer informatie
RAS-S4KVPG Daiseikai 10 RAS-B13S4KVPG-E
 • Koelvermogen
  3,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  4 kW
Meer informatie
RAS-S4KVPG Daiseikai 10 RAS-B18S4KVPG-E
 • Koelvermogen
  5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  6 kW
Meer informatie
Daiseikai 10: strak en stijlvol met een natuurlijke touch
Waar in je huis de Daiseikai 10 ook terechtkomt, deze high-end airconditioner vult de ruimte met zijn luxueuze uitstraling. De witte uitvoering – mat afgewerkt en strak vormgegeven – past naadloos in de stijl van bijvoorbeeld woonkamers, slaapvertrekken en kantoorplekken. Door de stille werking (ultra-quiet system) verwarmt en koelt de Daiseikai 10 je huis, terwijl je er in alle rust woont, leeft en slaapt. De airconditioner heeft een bewegingssensor, die detecteert hoeveel mensen er in de ruimte zijn. Verlaat je de ruimte, dan koelt of verwarmt de airco verder in eco-stand om energie te besparen. Bij een hoge bewegingsactiviteit werkt het apparaat automatisch nog iets harder om de ruimte op de ideale temperatuur te krijgen. Dankzij deze duurzame innovatie gebruik je dus nooit meer energie dan nodig.

Dankzij de ingebouwde wifi verbind je de Daiseikai 10 met een app op je smartphone. Zo volg je het energieverbruik van je airconditioner en bestuur je die op afstand. Daiseikai 10 is voorzien van geavanceerde technologieën die bijdragen aan je welzijn en een gezond en veilig binnenklimaat. Die zijn niet alleen goed voor jou, maar ook beter voor de wereld. Standaard bij iedere Daiseikai 10: een tijdloze, hypermoderne afstandsbediening. Het design ervan past naadloos bij de high-end uitstraling van deze units.

De ultra pure filter vangt 94 procent van de PM2,5-fijnstofdeeltjes. En de resin coated coil houdt de warmtewisselaar in excellente staat. Handig: de fireplace mode verspreidt warme lucht van hittebronnen, bijvoorbeeld de open haard, door de ventilator van de binnenunit op lage snelheid te laten blazen. Duurzaam, want je hebt geen ‘nieuwe’ hitte nodig, maar hergebruikt de warmte die toch al wordt geproduceerd.

De Daiseikai 10 steelt de show in jouw thuisdecor dankzij twee features:
- De smart sensing-technologie weet waar jij bent in de ruimte. Zo kies je voor directe of indirecte airflow en creëer je het comfort dat jij wenst.
- Hada-care levert een indirecte luchtstroom – en daardoor een goede luchtverdeling en een comfortabele kamertemperatuur. 
 
Dit apparaat ademt duurzaamheid dankzij circulaire materialen en maximale energiebesparing. Het is niet voor niets dé favoriet van Scandinavië: de beste in zijn soort om een ruimte in de winter comfortabel warm te maken, en in de zomer heerlijk koel.