Console

Deze airconditioner wordt op de vloer gemonteerd. De bi-flow uitblaastechniek biedt de mogelijkheid om de lucht aan de boven- of onderzijde uit te laten blazen. Bediening kan via de meegeleverde infraroodbediening maar ook middels het geïntegreerde, van kinderslot voorzien, paneel op de airco zelf.

Lees meer Lees minder
RAS-J2FVG Consolemodel RAS-B10J2FVG-E
 • Koelvermogen
  2,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  3,2 kW
Meer informatie
RAS-J2FVG Consolemodel RAS-B13J2FVG-E
 • Koelvermogen
  3,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  4,2 kW
Meer informatie
RAS-J2FVG Consolemodel RAS-B18J2FVG-E
 • Koelvermogen
  5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  6 kW
Meer informatie

Consolemodel

Deze bepaald niet breedgeschouderde airconditioner wordt op de grond geplaatst. Dat kan overal maar met name in ruimten die niet rechttoe-rechtaan zijn kan het consolemodel nog wel eens uitkomst bieden. Schuine wanden, grote raampartijen of uitzonderlijk hoge plafonds kunnen obstakels vormen voor andere airco’s, het consolemodel heeft daar geen last van. Naast bescheiden is hij ook een keurige kamergenoot; de plint hoeft niet verwijderd te worden en kabels en leidingen worden uit het zicht gemonteerd.
Vanaf zijn plekje in de ruimte blaast hij de verwarmde of gekoelde lucht naar keuze boven- of onderuit middels het BiFlow uitblaassysteem, of gebruik korte tijd beide uitblaasopeningen voor een snelle boost! Koude voeten of verhitte hoofden zijn zo snel weer op temperatuur.
Je kunt hem instellen en bedienen via het geïntegreerde, led-verlichte (dimbare) bedieningspaneel. Zijn er kleine vingertjes in de buurt? Dan kun je het paneel vergrendelen met het kinderslot. Zit je echter lekker in je luie stoel, gebruik dan de eveneens meegeleverde infraroodbediening om de instellingen te wijzigen.  
Het consolemodel is beschikbaar in diverse uitvoeringen qua capaciteit. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type.