ESTIA WARMTEPOMPEN 5-SERIE

De Estia 5-serie staat voor je klaar, ook als het buiten heel koud is. Een Estia-splitsysteem bestaat in de basis uit twee of drie hoofddelen. De warmtepomp die buiten staat onttrekt energie aan de buitenlucht en geeft dit door aan de hydromodule, die weer zorgt voor de verdeling van de warmte. Wil je ook warm tapwater maken met je Estia? Dan heb je ook nog een tapwatertank nodig, eentje die past bij jouw waterbehoefte.


Lees meer Lees minder

Estia toepassen in een bestaand systeem en/of renovatie?

Hoewel dit systeem ook prima stand-alone functioneert leent de Estia 5-serie warmtepomp zich uitstekend om te worden toegepast in combinatie met traditionele systemen zoals een CV-ketel en kan dus goed in bestaande situaties worden toegepast.

In bestaande situaties dient de CV-ketel ter ondersteuning van het Estia systeem onder extreme omstandigheden. De geavanceerde Estia regeltechniek verdeelt de verwarmingsbronnen op de meest efficiënte manier voor het hoogst mogelijke verwarmingsrendement. Als je kiest voor een Estia systeem kies je voor flexibiliteit. Leidingen die tot wel 30 meter kunnen overbruggen zorgen ervoor dat het buitendeel vrijwel altijd op de plek van je keuze kan worden opgesteld. In combinatie met de compacte afmetingen zal het dan ook nooit op hinderlijke wijze in het zicht staan.

De Estia 5-serie is een zeer uitgebreid assortiment; de serie biedt oplossingen voor vrijwel elke particuliere en zakelijke toepassing.