ESTIA POWERFUL WARMTEPOMPEN

De Estia Powerful warmtepompenserie kan worden toegepast in bestaande situaties, eventueel gecombineerd met een CV-ketel, maar voldoet ook aan alle eisen voor toepassing in nieuwbouw; een gasaansluiting is niet meer nodig. Door de krachtige prestaties functioneert Estia Powerful zelfs onder extreme omstandigheden. Je kunt altijd op je Estia vertrouwen voor verwarming en warm water, thuis of op het werk.

Lees meer Lees minder

Stand-alone of combineren met CV-ketel?

Hoewel dit systeem ook prima stand-alone functioneert leent de Estia Powerful-serie zich uitstekend om te worden toegepast in combinatie met traditionele systemen zoals een CV-ketel en kan dus goed in bestaande situaties worden toegepast.

In bestaande situaties dient de CV-ketel ter ondersteuning van het Estia systeem onder extreme omstandigheden. De geavanceerde Estia regeltechniek verdeelt de verwarmingsbronnen op de meest efficiënte manier voor het hoogst mogelijke verwarmingsrendement. Als je kiest voor een Estia systeem kies je voor flexibiliteit. Leidingen die tot wel 30 meter kunnen overbruggen zorgen ervoor dat het buitendeel vrijwel altijd op de plek van je keuze kan worden opgesteld. In combinatie met de compacte afmetingen zal het dan ook nooit op hinderlijke wijze in het zicht staan.