Daiseikai 9

Design-wandmodel met het meest efficiënte filtersysteem in het programma. De 3D airflow zorgt voor de meest optimale, naar wens instelbare luchtverdeling. Doet bijna onhoorbaar zijn werk maar kan het nog zachter dankzij de silent-functie. En heb je een boost nodig? Dan zit je er in no-time koel of warm bij met de high-power functie.

Lees meer Lees minder
RAS-PKVPG Daiseikai RAS-M10PKVPG-E
 • Koelvermogen
  2,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  3,2 kW
Meer informatie
RAS-PKVPG Daiseikai RAS-M13PKVPG-E
 • Koelvermogen
  3,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  4,2 kW
Meer informatie
RAS-PKVPG Daiseikai RAS-M16PKVPG-E
 • Koelvermogen
  4,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  5,5 kW
Meer informatie

Daiseikai

Wandmodel Daiseikai beschikt over buitengewone kwaliteiten op het gebied van luchtzuivering. Luchtfiltersystemen waarmee hij, behalve voor een comfortabele temperatuur, zorgt voor een zeer schoon binnenklimaat. Naast de standaard luchtfiltertechnieken beschikt deze airco ook nog over een Plasma Air Purifier systeem met een zogenaamde ionisator. Deze filtert zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht en voert ze af. Prettig als je door bijvoorbeeld een allergie behoefte hebt aan extra schone lucht.
Chique uitstraling
Daiseikai is ook zeer energiezuinig en beschikt over de hoogst haalbare energielabels. Het ontwerp geeft hem, in combinatie met zijn glossy white afwerking een chique uitstraling. De geïntegreerde led-verlichting kan gedimd worden. Stem het comfort en de werking helemaal af op je eigen wensen en behoeften met de 3D Airflow waarmee je een voorkeursuitblaasstand in kunt stellen.
Bedieningsmogelijkheden
De infraroodbediening is gebruiksvriendelijk en heeft een goed leesbaar scherm en verlichte toetsen. Daiseikai beschikt standaard over de mogelijkheid om een weektimer in te stellen, zo heb je geen omkijken meer naar de juiste temperatuur op het juiste moment. Bediening middels wifi is optioneel mogelijk, stel je airco alvast in voor je naar huis gaat via een app op je smartphone, dat is lekker thuiskomen!
De Daiseikai is in verschillende capaciteiten beschikbaar. Klik op specificaties voor de unieke eigenschappen van dit type Daiseikai.