Koel en verwarm met Toshiba airconditioning.

Wist je dat airconditioners niet alleen geschikt zijn om te koelen, maar ook om te verwarmen? Ontdek alle informatie over onze airconditioning.

Wat is airconditioning?

Airconditioning is het koelen of verwarmen van de lucht in een ruimte door middel van een airconditioner.  Ook ontvochtigt, filtert en reinigt het apparaat de lucht. Voor iedere situatie hebben we een geschikt model: thuis aan de wand; op kantoor in het plafond; in een datacenter in de vorm van een kast. Ze hebben wel allemaal dezelfde krachtige features: energiezuinig, strakke afwerking, optimale performance.

Ga voor de betrouwbare kwaliteit en het hoge rendement van de Toshiba-airconditioner: een energiezuinig alternatief voor de traditionele cv-systemen.

Ontdek alle voordelen van onze airconditioners

Zo werkt de airco

Elk aircosysteem bestaat uit drie delen: binnendeel, buitendeel en bediening. Het binnendeel zuigt lucht aan uit de ruimte en blaast de gekoelde of verwarmde lucht weer uit. Het binnendeel is met koudemiddelleidingen aangesloten op het buitendeel, dat de circulatie van het koudemiddel regelt en overtollige warmte of koude afgeeft aan de buitenlucht. Dankzij de bediening regel je de gewenste instellingen – draadloos via infrarood, of bedraad met een bedieningspaneel aan de wand. Lees meer over de werking van de airco.

Voor iedere situatie een geschikt model

Een airconditioning in huis nodig of op kantoor? Voor elke situatie is er een airco geschikt. Bij het aanschaffen van jouw airconditioning let je vooral op de ruimte die het apparaat gaat koelen en verwarmen. Ook ga je na welke functies voor jou een must zijn, op basis van bijvoorbeeld koelings- en verwarmingsbehoeften, gebruikerseisen, warmwatergebruik – of combinaties daarvan. Voor iedere situatie hebben we een geschikte Toshiba-oplossing. Je hebt het hele jaar door plezier van een Toshiba-airconditioning, want deze warmtepomp kan zowel koelen als verwarmen.

Ontdek alle modellen:

  • Wandmodel: Elegante vorming voor ieder interieur; voorzien van dimbare ledverlichting. 
  • Plafondmodel: Strakke lijnen en perfecte af- en wegwerking. 
  • Cassettemodel: Gedeeltelijk ingebouwd in je kantoorplafond. Een extra uitblaasrooster is mogelijk. 
  • Kanaalmodel: De onzichtbare collega; geheel uit het zicht ingebouwd in je bedrijf.
  • Kastmodel: Een van onze krachtpatsers; zeer geschikt voor serverruimten.

Kom meer te weten over airco's via onze veelgestelde vragen.

Hoogwaardige en betrouwbare Toshiba-kwaliteit

Alle binnen- en buitendelen zijn designs van Toshiba, airconditioners van Japans, kwalitatief hoogwaardig niveau. Betrouwbare apparatuur dankzij de decennialange ervaring met het produceren en ontwikkelen van airco’s. De keuze voor een Toshiba-airco is dan ook een keuze voor vele jaren. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.