Haori

Dit model kan helemaal naar eigen wens uitgevoerd worden door de verwisselbare, stoffen hoes. Kies je voor een knalkleur of juist voor een bescheiden jasje? Wordt standaard geleverd met twee verschillende hoezen maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Zorgt daarnaast voor superschone lucht en biedt diverse, slimme bedieningsmogelijkheden.

Lees meer Lees minder
RAS-N4KVRG Haori RAS-B10N4KVRG-E
 • Koelvermogen
  2,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  3,2 kW
Meer informatie
RAS-N4KVRG Haori RAS-B13N4KVRG-E
 • Koelvermogen
  3,5 kW
 • Verwarmingsvermogen
  4,2 kW
Meer informatie
RAS-N4KVRG Haori RAS-B16N4KVRG-E
 • Koelvermogen
  4,6 kW
 • Verwarmingsvermogen
  5,5 kW
Meer informatie

Haori

Het bijzondere aan de Haori is dat de hoes verwisselbaar is. Standaard wordt de unit geleverd met twee kleuren: een mooie donkere antraciet en een lichtere grijs. Deze kun je vanuit de doos monteren met als resultaat een fantastische design airconditioner.
Je kunt natuurlijk ook een andere kleur kiezen. Of als je iets heel bijzonders wil, wat bijvoorbeeld precies past bij je interieur, gordijnen, bankstel of vloer, dan kun je het patroon downloaden op onze website en naar een stoffeerderij gaan om zelf de hoes te laten maken.
Bediening
De Haori heeft ingebouwde wifi waarmee je de unit gemakkelijk bedient, een klokschema in kunt stellen, en het energieverbruik kunt volgen. Een afstandsbediening zit er ook gewoon bij. Deze heeft een moderne uitstraling en is makkelijk te bedienen.
Unieke eigenschappen
Haori beschikt over een plasma ionizer die voor zuivere lucht zorgt. Dit is gunstig voor mensen met een allergie zoals hooikoorts.
De Haori is in verschillende capaciteiten beschikbaar met koelvermogens van 2,5 kW, 3,5 kW of 4,6 kW. Bekijk hierboven de types en bijbehorende specificaties.