IN ELKE RUIMTE EEN PRETTIG KLIMAAT

Het is mogelijk met de multi-split­systemen van TOSHIBA. Airconditioning in huis zorgt het hele jaar voor een prettig binnenklimaat en optimaal comfort. Als je dat comfort in meerdere ruimten wil dan is een multi-splitsysteem de ideale oplossing. 

Dat betekent één buitendeel, bijvoorbeeld op het dak, waar je tot wel vijf verschillende binnendelen/ruimten op kunt aansluiten en per ruimte de temperatuur kunt regelen. Zo zit iedereen er comfortabel bij.


Lees meer Lees minder
Multi-split binnendelen
  • Koelen en verwarmen
  • Modellen combineren
  • Energiezuinig systeem
Bekijk modellen
Multi-split buitendelen
  • Hoge rendementen
  • Stille werking
  • Compacte afmetingen
Bekijk modellen

Multi split airco

Lekker slapen tijdens een zwoele zomernacht of er warm bijzitten in je thuiskantoor op een ijskoude winterdag? Of andersom? Liefst wil je natuurlijk allebei, het comfort van een prettig binnenklimaat, dus de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en schone lucht. En dat op elk gewenst moment van de dag. Het maakt niet uit wat de weersomstandigheden zijn, door de ruime instelmogelijkheden van jouw Toshiba systeem zit je er altijd goed bij. 

Elk binnendeel heeft zijn eigen, onafhankelijke bediening; standaard is dat een infraroodbediening maar er kan ook gekozen worden voor bediening middels een app en een wifiverbinding*, de inbouwmodellen kunnen daarnaast ook nog uitgerust worden met een wandbediening*.


Ook zakelijk een slimme oplossing

Multi-splitsystemen lenen zich ook uitstekend voor de (klein-)zakelijke toepassing. Een productief en comfortabel binnenklimaat; op kantoor, in de vergaderruimte én de keuken. En alleen koelen of verwarmen als er iemand aanwezig is, dat scheelt in de kosten en komt de werksfeer ten goede. 

*optioneel