Wifi-bediening RAS

RB-N105S-G

27708

Ben je op je werk en veranderen de weersomstandigheden, je eigen plannen of wil je gewoon even kijken hoe de zaken ervoor staan met de airco thuis? Dan kan dat met de wifi-bediening. Alles wat je nodig hebt is een adapter* en een gebruiksvriendelijke app om de airco vanaf elke willekeurige plek te bedienen zolang je smartphone of tablet verbinding kan maken met het internet.

Bedien de airconditioner op afstand via de veilige en gratis cloud service van TOSHIBA op de smartphone of tablet, in- en uitschakelen, gewenste ruimtetemperatuur instellen evenals de luchthoeveelheid. Via de app kan de temperatuur en instelling in verschillende ruimtes geregeld worden. Meerdere gebruikers kunnen voor hetzelfde systeem gebruik maken van de app.

Voor één ruimte:
Daiseikai (wandmodellen)
Kazumi (wandmodellen)
Seiya (wandmodellen)

Voor 2 tot 5 ruimten:
Daiseikai (wandmodellen)
Kazumi (wandmodellen)

Functies:
(afhankelijk van het model): o.a. weektimer (individueel en groepsregeling tot 10 binnendelen), storingscode met toelichting, High Power functie, Power Select vermogenbegrenzing, binnen- en buitentemperatuur, Plasma Ion luchtreiniger, Quiet modus binnen- en buitendeel, verwarming vorstvrij wintermodus.

IN HET KORT

  • Bediening vanaf elke willekeurige plek
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Veel functies te bedienen
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.