RAS-PKVPG Daiseikai

RAS-M13PKVPG-E

02109

Wandmodel Daiseikai beschikt over buitengewone kwaliteiten op het gebied van luchtzuivering. Luchtfiltersystemen waarmee hij, behalve voor een comfortabele temperatuur, zorgt voor een zeer schoon binnenklimaat. Naast de standaard luchtfiltertechnieken beschikt deze airco ook nog over een Plasma Air Purifier systeem met een zogenaamde ionisator. Deze filtert zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht en voert ze af. Prettig als je door bijvoorbeeld een allergie behoefte hebt aan extra schone lucht.

Chique uitstraling

Het ontwerp geeft hem, in combinatie met zijn glossy white afwerking een chique uitstraling. De geïntegreerde led-verlichting kan gedimd worden. Stem het comfort en de werking helemaal af op je eigen wensen en behoeften met de 3D Airflow waarmee je een voorkeursuitblaasstand in kunt stellen.

De infraroodbediening is gebruiksvriendelijk en heeft een goed leesbaar scherm en verlichte toetsen. Daiseikai beschikt standaard over de mogelijkheid om een weektimer in te stellen, zo heb je geen omkijken meer naar de juiste temperatuur op het juiste moment. Bediening middels wifi is optioneel mogelijk, stel je airco alvast in voor je naar huis gaat via een app op je smartphone, dat is lekker thuiskomen!

Koelen
Nominaal koelvermogen: 3,5 kW
Vermogensrange: 0,9 - 4,1 kW
Verwarmen
Nominaal verwarmingsvermogen: 4,2 kW
Vermogensrange: 0,8 - 6,3 kW
Technische gegevens
Elektrische aansluiting: 230 V/1 ph/50 Hz
Koeltechnische aansluiting: 1/4" x 3/8" flare
Binnendeel
Luchthoeveelheid (L-H), 5 stappen: 300 - 672 m³/h
Geluidsdrukniveau koelen (SL-L-H): 20-24-44 dB(A)
Geluidsdrukniveau verwarmen (SL-L-H): 20-24-45 dB(A)
Afmetingen (H x B x D): 293 x 851 x 270 mm
Gewicht: 14,0 kg
Condensaansluiting: 16 mm
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.