Intercool Technics B.V.

Dit was een bijzonder jaar

Dat was even schrikken medio februari 2020. Het Coronavirus/Covid 19 raakte vol onze samenleving en bracht volop onzekerheid met zich mee.

Onzekerheid over de impact op gezondheid. Onzekerheid over een mogelijke lockdown, onzekerheid over de impact op uw bedrijf. Voor u waarschijnlijk herkenbare zaken.

Thuiswerken voor wie mogelijk, een nieuwe werkplekverdeling maken, intensiever schoonmaken en overal desinfectiemiddel en handzeep. We schudden geen handen meer en hebben het over het ‘nieuwe normaal’. Ondertussen ontwikkelde de markt zich onverdroten verder met een absoluut hoogtepunt voor airconditioners voor thuis. Heel Nederland en België is meer thuis dan gewend en het werd ook nog eens vroeg in het seizoen erg mooi weer. Met als gevolg een flinke belasting op u als installateur en op ons als Intercool.

 

"Himmelhoch jauchzend, zum Tode betrübt"
is op dit jaar wel van toepassing.

 

Inmiddels nadert het einde van het jaar en zitten we in Nederland en België weer in een lockdown, wel met het vooruitzicht op een lang verwacht vaccin. De toekomst is onzeker, het vertrouwen dat we samen met u als onze klant hier doorheen komen, onverminderd hoog.

Ik wil u hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen. En alle goeds en moois toewensen voor 2021 in goede gezondheid, met familie en vrienden.

Jeroen van Kaam
Algemeen directeur Intercool Technics B.V.