Intercool Technics B.V.

Over Intercool

Sinds haar oprichting in 1973 importeert Intercool Technics B.V., exclusief voor Nederland, TOSHIBA airconditioners. In de vier decennia van haar bestaan heeft Intercool met de TOSHIBA airconditioningproducten een toonaangevende positie verworven op de Nederlandse markt van klimaatbeheersing.

Belangrijk daarbij was (en is) dat Intercool Technics zich een betrouwbare leverancier toonde die zowel de belangen van de installateurs en adviseurs als die van de eindgebruikers volledig onderkent. Voorts is Intercool lid van de brancheverenigingen NVKL en VERAC en conformeert zich aan het oordeel van de geschillencommissie indien zich onverhoopt een probleem zou voordoen tussen NVKL aangesloten installateurs en een particuliere eindgebruiker.

Technische ondersteuning

Intercool Technics vormt door de uitgebreide en up-to-date kennis van TOSHIBA klimaatsystemen, de onontbeerlijke schakel tussen de installateurs/adviseurs en de producent. De jarenlange ervaring van het Intercool serviceteam garandeert een doelmatige technische ondersteuning.

Uit voorraad leverbaar

Intercool Technics is, door jarenlange ervaring, in staat om op basis van historische cijfers en realistische toekomstverwachtingen een nauwkeurige voorraadplanning te realiseren. Door het constant op voorraad hebben van vele duizenden artikelen in combinatie met een betrouwbare transportpartner kan Intercool garanderen dat vrijwel elk besteld artikel binnen 24 uur op locatie kan worden afgeleverd. Om tegemoet te komen aan en een antwoord te hebben op eventuele grote projecten en stijgende omzetten als gevolg van bijvoorbeeld een onvoorziene hittegolf, hanteert Intercool naast de nauwkeurige plannning een zeer ruime extra buffer.

Eindgebruikersinformatie

Zoekt u hulp bij de keuze van een TOSHIBA vakinstallateur bij u in de buurt? Stuur ons een email en Intercool zorgt ervoor dat er door een betrouwbare vakinstallateur contact met u wordt opgenomen. Alle TOSHIBA vakinstallateurs zijn gaarne bereid vrijblijvend en in samenspraak met u een voor uw situatie optimale advies te geven. Informatie over de mogelijkheden, het assortiment en diverse documentatie over TOSHIBA airconditoning vindt u op de webiste www.toshiba-airco.com.

Algemene voorwaarden NVKL