Intercool Technics B.V.

Intercool NV

Sinds 2012 is Intercool NV exclusief TOSHIBA distributeur voor de Belgische en Luxemburgse markt. Een zeer nauwe samenwerking met Intercool Technics bv (exclusief importeur voor de Nederlandse markt sinds 1973) maakt dat Intercool NV en Intercool technics bv met TOSHIBA een toonaangevende positie verworven heeft op de BENELUX markt van klimaatbeheersing.

Belangrijk daarbij was (en is) dat Intercool zich een betrouwbare leverancier toonde die zowel de belangen van de installateurs en studieburelen als die van de eindgebruikers volledig onderkent. Voorts is Intercool NV lid van de brancheverenigingen UBF-ACA en WPAC en conformeert zich aan het oordeel van de geschillencommissie indien zich onverhoopt een probleem zou voordoen tussen aangesloten UBF installateurs en een particuliere eindgebruiker.

Technische ondersteuning

Intercool NV vormt door de uitgebreide en up-to-date kennis van TOSHIBA klimaatsystemen, de onontbeerlijke schakel tussen de installateurs/studieburelen en de producent. De jarenlange ervaring van het BENELUX Intercool serviceteam garandeert een doelmatige technische ondersteuning.

Uit voorraad leverbaar

Intercool NV  is samen met Intercool Technics bv, door jarenlange ervaring, in staat om op basis van historische cijfers en realistische toekomstverwachtingen een nauwkeurige voorraadplanning te realiseren. Door het constant op voorraad hebben van vele duizenden artikelen in combinatie met een betrouwbare transportpartner kan Intercool NV garanderen dat vrijwel elk besteld artikel binnen 24 uur op locatie kan worden afgeleverd. Om tegemoet te komen aan en een antwoord te hebben op eventuele grote projecten en stijgende omzetten als gevolg van bijvoorbeeld een onvoorziene hittegolf, hanteert Intercool naast de nauwkeurige planning een zeer ruime extra buffer.

Eindgebruikersinformatie

Zoekt u hulp bij de keuze van een TOSHIBA vakinstallateur bij u in de buurt? Klik hier en Intercool zorgt ervoor dat er door een betrouwbare vakinstallateur contact met u wordt opgenomen. Alle TOSHIBA vakinstallateurs zijn gaarne bereid vrijblijvend en in samenspraak met u een voor uw situatie optimale advies te geven. Documentatie over de TOSHIBA modellen en de mogelijkheden ervan is te vinden in het Downloadcenter en bij het TOSHIBA Leveringsprogramma overzicht.