Intercool Technics B.V.

Trainingen

Het traininsprogramma-aanbod biedt trainingen die geschikt zijn voor de beginnende servide-techinici, technisch commerciële medewerkers, projectleiders en werkvoorbereiders. In deze brede trainingen wordt ruim aandacht besteed aan de basis van het gehele TOSHIBA assortiment. Voor de meer gevorderde installateur organiseren wij diverse 'dieptetrainingen' waarin we dieper in zullen gaan op specifieke onderwerpen en producten. Uiteraard is over het gehele programma aandacht voor nieuwe producten en de laatste ontwikkelingen. 

Alle trainingen vinden plaats in het trainingscenter van Intercool Technics B.V., Pascalstraat 5 te Zwijndrecht. 

Aan de trainingen zijn geen kosten verbonden. Indien u vragen heeft kunt u een email sturen naar trainingen@intercool.nl.

Brede TOSHIBA Producttraining

Deze training is bedoeld als kennismaking met vrijwel het gehele Toshiba productenprogramma. Geschikt voor technisch-commerciële medewerkers, projectleiders, werkvoorbereiders en beginnende service-technici.

Meer informatie en inschrijven

TOSHIBA Estía lucht-water-warmtepompen producttraining

Deze trainingssessie omvat een overzicht van het TOSHIBA Estía assortiment, handige installatietips en geeft inzicht in de functies van de TOSHIBA lucht/water warmtepompen.

Meer informatie en inschrijven

TOSHIBA RAS/RAV Split-systemen dieptetraining

Deze dieptetraining omvat een uitgebreide toelichting op de werking en specifieke opbouw van de TOSHIBA split-systemen uit het residentiële en commerciële producten programma.

Meer informatie en inschrijven

TOSHIBA Smartmanager training

De Smartmanager met data-analysefunctie is TOSHIBA's geavanceerde centrale bediening die inzicht geeft in energieverbruik. 

Meer informatie en inschrijven

TOSHIBA VRF dieptetraining

Deze dieptetraining omvat een uitgebreide toelichting op de werking en specifieke opbouw van de TOSHIBA VRF-serie en accessoires.

Meer informatie en inschrijven